2
NIEUWS

We gaan verhuizen!
Niet gevreesd, we gaan niet ver weg! Onlangs hebben we de sleutel gekregen van onze nieuwe winkel aan het Celsiusplein 3! Dat is ongeveer 500m verderop van waar we nu zitten, maar daar wordt het veel leuker, en groter! We gaan plek maken voor meer verrassende whisky's, meer whisky gerelateerde cadeaus, en er komt een proeflokaal! Allemaal heel erg tof natuurlijk. We moeten nog hard aan de bak met het klussen en inrichten, maar we hopen eind juni open te gaan. In de tussentijd houden we de oude winkel gewoon open, maar check onze socials of de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle zaken en eventuele wijzigingen in openingstijden.

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.