2
NIEUWS

Whisky & Chocolade proeverij
Op zondag 26 mei organiseren we de laatste whisky & chocolade pairing van dit seizoen. Samen met De Chocolademeisjes hebben we weer 5 heerlijke whisky's gecombineerd met 5 spannende chocolades! De proeverij zal plaatsvinden bij cafe 't Rozenknopje aan de Hoogstraat 59 in Eindhoven. Deze editie is in de middag, van 15:00 tot 17:30 en is volledig in het Engels. Wil je daar bij zijn? Schrijf je dan nu in via dit formulier!

Nieuwe Whiskylab releases
Na het succes van onze Holy Smokes hebben we samen met 3006 Whisky weer twee mooie releases kunnen bottelen! De Mocha Chocolata Ya Ya is een 7 jaar oude Tamdhu, gelagerd op een 1st fill Palo Cortado sherry quarter cask. Een prachtige kleur, en rijke tonen van koffie, choclade, en fruit. Je kunt hier flessen reserveren. De tweede release is de Superbia, een spirituele voorganger van de Holy Smokes. Deze 12 jaar oude Glen Garioch heeft mogen rijpen in een oud bourbon vat en heeft echt een unieke smaak van kruidig dennenhout, honing, en bijenwas. Reserveer hier een van de slechts 50 beschikbare flessen. Beide releases staan nu in de winkel, dus kom langs om te proeven en er een op de kop te tikken!

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.