2
NIEUWS

Zomer openingstijden
Omdat we zelf ook even lekker op vakantie gaan, houden we deze zomer speciale openingstijden aan. Vanaf week 29 (15 juli) is de winkel 3 weken lang alleen op zaterdag open. Op zaterdag 20 juli, 27 juli, en 3 augustus kun je dus gewoon komen winkelen! De andere dagen die weken zijn we helaas gesloten. Fijne zomer!

Summer Holiday tasting
Omdat er zo veel interesse is om bij ons whisky te komen proeven organiseren we ook deze zomer nog een leuke proeverij. Op zaterdag 27 juli kunnen je smaakpapillen een reisje komen maken met heerlijke, speciale whisky's, en travel exclusive flessen! De proeverij is bij ons in de winkel en start om 19:30. Wil je dat niet missen? Schrijf je dan hier in!

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.