2
NIEUWS

Onze eerste eigen whisky botteling!
We weten inmiddels dat ze bij 3006 Whisky kwaliteit leveren. We zijn dan ook super enthousiast dat ze ons geholpen hebben om onze eerste winkel botteling neer te kunnen zetten!

De Holy Smokes is een 8 jaar oude Caol Ila, gebotteld op 59,8%, een stevig rokerige krachtpatser dus! We hebben een serie van 108 flessen gebotteld, maar daar houden we er natuurlijk ook wat van achter. We hebben er waarschijnlijk 90 voor de verkoop en ze gaan rond de €80 kosten. Moet jij er een (of meer) hebben? Klik dan hier om ze vast te reserveren!

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.