2
NIEUWS

Whisky & Kaas proeverij
Op donderdag 4 juli gaan we iets nieuws proberen! Samen met Jokkmokk en OST organiseren we een whisky & kaas proeverij. We gaan 5 heerlijke whisky's matchen met 5 verrukkelijke kazen. Smaken die elkaar zullen complementeren en versterken. Je kunt van de proeverij komen genieten bij de te gekke nieuwe locatie van OST, aan de Paradijslaan 48 in het centrum van Eindhoven. We zullen om 19:30 starten en rond 22:00 klaar zijn. Wil je daar bij zijn? Schrijf je dan nu in via dit formulier!

Summer Holiday tasting
Omdat er zo veel interesse is om bij ons whisky te komen proeven organiseren we ook deze zomer nog een leuke proeverij. Op zaterdag 27 juli kunnen je smaakpapillen een reisje komen maken met heerlijke, speciale whisky's, en travel exclusive flessen! De proeverij is bij ons in de winkel en start om 19:30. Wil je dat niet missen? Schrijf je dan hier in!

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.