2
NIEUWS

Proeverij Turntable
Op vrijdag 27 oktober hosten we Turntable Spirits voor een proeverij van hun prachtige whisky's! De proeverij zal plaatsvinden in onze winkel aan het Celsiusplein 3! We beginnen om 19:30. Wil je daar bij zijn? Reserveer dan nu jouw plek via dit formulier!

De Derde Whisky Bar
Op 11 November organiseren we weer een whisky bar samen met OST aan de Daalakkersweg 14 in Eindhoven. Er zullen meer dan 90 whisky's te bestellen zijn, zo van de kaart. Ook zijn er whisky cocktails, bier, wijn, kaas en meer lekkers! Entree is gratis, maar we vragen je wel even aan te melden door een berichtje te sturen.

Nieuwsbrief
Niets meer missen? Je kunt je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe flessen, aankomende proeverijen en nog veel meer. Interesse? Schrijf je hier in!


WHISKYLAB

Enthousiast over whisky of juist benieuwd naar wat het allemaal te bieden heeft? Kom naar Whiskylab!

We zijn er om iedereen kennis te laten maken met de smakelijke wereld van whisky. Of je op zoek bent naar een speciale fles, een leuk cadeau wilt vinden, meer wilt leren of whisky, je eigen smaak wilt ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren over deze prachtige drank, Whiskylab is het antwoord.

• steeds groeiende collectie mooie flessen
• 50ml tasters van vrijwel alles wat in de winkel staat
• proefsets en cadeaus
• speciale flessen op aanvraag
• whisky gerelateerde artikelen

Benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom snel langs!

Op zoek naar een speciale fles? Neem contact op!
Mocht je vragen hebben kun je mailen naar tom@whiskylab.nl.